top of page
IMG_1568.JPG
Psykologin vastaanotto 

Pyskologin vastaanotolla puretaan yhdessä elämän solmukohtia tulevaisuuteen suunnaten. Psykologina olen aktiivinen, lämminhenkinen, kannustava ja ratkaisukeskeinen. Oman elämäsi asiantuntija olet sinä itse mutta psykologinasi etsin oikeita kysymyksiä, jotta oivallat sinulle sopivan ratkaisun tilanteeseen.

 

Pikkuoksa_nuoli_edited.png
Terapeuttinen työskentely

Mielen taitojen tulokulmani ponnistaa positiivisesta psykologiasta, kognitiivisesta viitekehyksestä sekä psykofyysisistä eli kehollisista menetelmistä. Menneitä kokemuksia on hyvä ymmärtää, jotta tuntee itseään paremmin ja osaa jatkossa toimia uudella, taitavalla tavalla mutta työskentelyn fokus on nykyhetkessä ja katse kohti tulevaisuutta. Käytössäni on monipuolinen valikoima sekä keskusteluun että toiminnallisiin ja kehollisiin menetelmiin pohjautuvia menetelmiä. Tällä hetkellä teen lyhyitä 1 - 5 x miniterapioita videovastaanotolla, sekä mielen hoitoon erikoistunutta joogaterapiaa sekä etä- että lähivastaanotollani Helsingin Vallilassa. - Huom! En valitettavasti tee KELA-terapioita.

Pikkuoksa_nuoli_edited.png
Työnohjaus 

Minulla on yli 10 vuoden kokemus yksilö- ja ryhmätyönohjauksesta työntekijöille ja esimiehille erityisesti yrityksen kriisi- ja muutostilanteissa sekä henkisesti kuormittavilla aloilla. Fokuksessa ovat oman työn hallinta (uuden oppiminen ja muutoksiin sopeutuminen, toiminnan tavoitteiden ja inhimillisen työkyvyn yhteensovittaminen, varhaisen tuen kysymykset) sekä työyhteisötaidot (vuorovaikutustaidot konfliktien sovittelu). Työotteeni on ratkaisuihin keskittyvä ja voimauttava.

Pikkuoksa_nuoli_edited.png
Luennot ja valmennukset

Luennoin aktiivisesti eri yrityksissä ja hyvinvointiin liittyvissä tapahtumissa mielen itsehoidosta sekä terveyttä ja työhyvinvointia tukevista työnteon ja elämäntavoista sekä työyhteisötaidoista. Lisäksi pidän työhyvinvointivalmennuksia, joissa hyödynnetään mm. mielen taitoja, kehollista työskentelyä ja myönteisyystaitoja.

Pikkuoksa_nuoli_edited.png

Työskentelyotteeni

Kognitiivinen psykologia, neurotieteet, tietoisuustaidot, kehollisuus, keho-mieliyhteys, positiivinen psykologia, työ- ja organisaatiopsykologia, ratkaisukeskeinen valmennus.

Lähi- ja etätapaamiset, luennointi lähi- ja etätilaisuuksissa, webinaarit, verkkokurssit, sosiaalisen median kanavat.

  • Instagram
@pikkuoksa
  • YouTube
Pikkuoksa
My Approach
bottom of page