top of page
B75B6131-0EA8-4C69-B82E-3334EBFFA7E1.png

Mitä kaikkea onkaan tullut opiskeltua

Psykologina olen hankkinut lisäkoulutusta neuropsykologiasta ja neuropsykiatriasta, kuvataideterapiasta, ravitsemuspsykologiasta ja positiivisesta psykologiasta. Lisäksi olen käynyt kognitiivis-integratiivisen psykoterapeuttikoulutuksen. Minulla on myös työterveyspsykologin erikoispätevyys.

Elintapamuutoksen asiantuntijuuteen minua ovat siivittäneet life coachin ja mindfulness-ohjaajan koulutukset. Uusimpana plakkarissa on NHA Behavior Change Specialist™  -koulutus.

Kehollisella alueella olen kouluttautunut joogaopettajaksi ja joogaterapeutiksi sekä yin-joogaopettajaksi (YinTonics©).

Ravinnon hyvinvointia ja pysyvää terveyttä tukevia vaikutuksia kohtaan kokemani intohimo on tullut ravituksi lukuisilla kasvis- ja terveysruokakursseilla ja hands on -opiskeluna kasvis- ja raakaruokakokkina sekä ruokakirjoittajana toimiessani. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Miten minusta tuli keho-mielen ammattilainen?

Olen aina ollut intohimoisen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta terveydestä ja siitä, millä kaikilla tavoin siihen voin omilla valinnoillaan vaikuttaa. Näen ihmisen myös vahvasti osana ympäristöään sosiaaliset suhteet sekä luonto ja elinympäristö mukaan lukien. Myös ihmisenä olon henkiset ulottuvuudet ja elämän merkityksellisyyden kysymykset ovat kiehtoneet oikeastaan aina - on kyseessä sitten jokin henkisen harjoituksen muoto, tunnustuksellinen oppi tai vain omiin arvoihin pohjaava käsitys ihmisyydestä, maailmasta ja olemassaolosta. 

 

Tunnustan, että minusta ei oikeastaan pitänyt tulla psykologia, sillä halusin alunperin jollekin luovalle allalle. Lukion psykologian kahlasin läpi vasta haahuiltuiani pari vuotta yliopiston kulttuuriantropologian ja taiteiden tutkimuksen luennoilla. Valmistumisvaiheessa suunnittelin ryhtyväni tutkijaksi, koska vastaanottotyö ei vaikuttanut kutsuvalta. Ihmettelin, miten oma psykoanalyytikkoni jaksoi istua hievahtamatta tuntikausia päivässä. Olin kiinnostunut aivojen toiminnasta ja yleisesti ihmisten käyttäytymisestä ja ajattelusta.

 

Mutta toisin kävi ja pääosan psykologinurastani olen tehnyt käytännön työssä eri-ikäisten ihmisten parissa lastenpsykiatriasta neuropsykiatriaan sekä ennaltaehkäisevään työhyvinvointityöhön ja organisaatiokonsultointiin. Ja hyvä niin, sillä olen parhaimmillani ihmisten parissa, kokemassa ja mahdollistamassa yhdessä muutosta kohti parempaa ja laadukkaampaa elämää. 

Ota yhteyttä:

Jos uusi ote mielen hyvinvointiin kiinnostaa joko itseäsi, työyhteisöäsi tai etsit inspiroivaa puhujaa luentotilaisuuteen tai koulutukseen, ota yhetyttä! Minut tavoitat parhaiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

+359-50 5160549

Pikkuoksa_logo.png
bottom of page