B75B6131-0EA8-4C69-B82E-3334EBFFA7E1.png

Mitä kaikkea onkaan tullut opiskeltua

Psykologina olen hankkinut lisäkoulutusta neuropsykologiasta, kuvataideterapiasta, ravitsemuspsykologiasta ja positiivisesta psykologiasta sekä kouluttautunut myös joogaopettajaksi ja joogaterapeutiksi. Työkaluja ovat tuoneet myös coach- ja mindfulness-ohjaajan koulutukset. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Miten minusta tuli keho-mielen ammattilainen?

Minusta ei pitänyt tulla psykologia, sillä halusin alunperin jollekin luovalle allalle. Lukion psykologian kahlasin läpi vasta haahuiltuiani pari vuotta yliopiston kulttuuriantropologian ja taiteiden tutkimuksen luennoilla. Halusin valmistua ammattiin ja silloisessa tiedekunnasani siihen johtivat vain puheterapian ja psykologian opinnot. 

 

Valmistumisvaiheessa suunnittelin ryhtyväni tutkijaksi, koska vastaanottotyö ei vaikuttanut kutsuvalta. Ihmettelin, miten oma psykoanalyytikkoni jaksoi istua hievahtamatta tuntikausia päivässä. Olin kiinnostunut aivojen toiminnasta ja yleisesti ihmisten käyttäytymisestä ja ajattelusta. Mutta toisin kävi ja pääosan psykologinurastani olen tehnyt käytännön työssä eri-ikäisten ihmisten parissa lastenpsykiatriasta neuropsykiatriaan sekä ennaltaehkäisevään työhyvinvointityöhön ja organisaatiokonsultointiin.

Ota yhteyttä:

Jos uusi ote mielen hyvinvointiin kiinnostaa joko itseäsi, työyhteisöäsi tai etsit inspiroivaa puhujaa luentotilaisuuteen tai koulutukseen, ota yhetyttä! Minut tavoitat parhaiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

+359-50 5160549

Pikkuoksa_logo.png